[Home] [Downloads] [Search] [Help/forum]


Register forum user name Search FAQ

Gammon Forum

[Folder]  Entire forum
-> [Folder]  SMAUG
. -> [Folder]  Lua
. . -> [Subject]  Commands not registering in 1.9?

Commands not registering in 1.9?

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page


Pages: 1  2 

Posted by David Haley   USA  (3,881 posts)  [Biography] bio
Date Reply #15 on Wed 17 Jun 2009 12:09 AM (UTC)
Message
Normally the FUSS 1.9 base is already const-safe, so you shouldn't have much trouble with the Lua patch -- I imagine that you'll only have to make changes to the Smaug<->Lua code that was probably written before the constness requirement was enforced. (like when we were compiling with gcc instead of g++ -- gcc is laxer than g++, even when the latter is run in C mode instead of C++)

David Haley aka Ksilyan
Head Programmer,
Legends of the Darkstone

http://david.the-haleys.org
[Go to top] top

The dates and times for posts above are shown in Universal Co-ordinated Time (UTC).

To show them in your local time you can join the forum, and then set the 'time correction' field in your profile to the number of hours difference between your location and UTC time.


53,148 views.

This is page 2, subject is 2 pages long:  [Previous page]  1  2 

It is now over 60 days since the last post. This thread is closed.     [Refresh] Refresh page

Go to topic:           Search the forum


[Go to top] top

Quick links: MUSHclient. MUSHclient help. Forum shortcuts. Posting templates. Lua modules. Lua documentation.

Information and images on this site are licensed under the Creative Commons Attribution 3.0 Australia License unless stated otherwise.

[Home]


Written by Nick Gammon - 5K   profile for Nick Gammon on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites   Marriage equality

Comments to: Gammon Software support
[RH click to get RSS URL] Forum RSS feed ( https://gammon.com.au/rss/forum.xml )

[Best viewed with any browser - 2K]    [Hosted at HostDash]